Kaş ve Kirpik Serumu Nedir?

Her kadın olduğu gibi güzel ama sağlıklı kaşların ve kirpiklerin kişinin karakteristik özelliklerini öne çıkararak kendine özgü görünüm verdiği de yadsınamaz bir gerçek. Ne yazık ki, yanlış makyaj uygulamaları, hormonal değişimler, bazı cilt sorunları ve yetersiz beslenme gibi etkenlere bağlı olarak kadınlar, kaşlarını veya kirpiklerini kaybediyor veya azalma yaşıyor. Kaş ve kirpik serumları ise herhangi bir yan etki oluşturmadan, incelerek seyrelmiş kaş ve kirpikler konusunda imdadımıza yetişiyor. Kaş ve kirpik serumunun içinde bulunan vitaminler  ve yağlar ince tüyleri veya seyrek bölgeleri besler yeniden kaş ve kirpik oluşumu sağlar. Peki nasıl?
Kısa vadede bunu beklemeniz yanlış olacaktır. Düzenli, istikrarlı ve doğru kullanıma dikkat etmeniz gerekir. Günde 1- 2 kez kullanarak iki üç hafta içerisinde etkili sonuç görmeye başlarsınız.
Belle Femme kaş ve kirpik serumu kullanımı ise şöyle ; Kaşlarınıza ve kirpiklerinize özel ucuyla uygulayınız. Kaşlarınıza sürdükten sonra parmağınız ile yediriniz. Günde 1-2 kez, birkaç ay boyunca düzenli olarak kullanılmalıdır. Göz ile temas ettirmeyiniz. Rutubetsiz, serin, kuru ve ışık almayan yerde saklayınız.
İçindeki besleyici yağlar ve vitaminlerden bir kaçı ise şöyle ; Hyaluronik Asit Provitamin B5, B3, Vitamin A

Özel fırsatları kaçırmayın Kampanyalardan
hemen haberdar olun